Antena Căutare

Un traficant de stupefiante din Timisoara, retinut de ofiterii antidrog

Unul dintre cei mai renumiti traficanti de droguri din Timisoara a fost ridicat de politisti din propria casa. Luat prin surprindere, a incercat sa scape de banii facuti din droguri. A ascuns teancurile de bani in lenjeria intima a tatalui. Totul spre surpriza medicilor care ii acordau primul ajutor batranului caruia i se facuse rau.

Cand ofiterii DIICOT i-au batut la usa, tatalui suspectului i s-a facut brusc rau. Batranul a fost dus cu salvarea la spital. Acolo, medicii au descoperit ca lenjeria intima a pacientului si buzunarele de la pantaloni erau burdusite cu bani: 25.000 de lei si 5.000 de euro.

Traficantul a incercat sa le dismuleze, sa le ascunda prin plasarea lor la tatal inculpatului.

In teancurile de bani erau si cateva bancnote marcate. Explicatia: un ofiter sub acoperire se daduse in urma cu o zi drept client si cumparase droguri de la traficant.

Intre timp, in casa suspectului, politistii au gasit o cantitate uriasa de stupefiante: 48 de kilograme de heroina si 25 de grame de cocaina.

Barbatul, in varsta de 40 de ani a fost retinut pentru 24 de ore. El a mai fost cercetat si in trecut pentru consum de stupefiante.

Drogurile erau aduse din Serbia si vandute apoi consumatorilor din Timisoara.

Sportivul Alin Popa a fost condus pe ultimul drum... Cu banii scosi din vanzarea Cazinoului, Radu Mazare face teleschi nautic!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x