Antena Căutare

Tatăl a două fetițe, decapitat de tren, în apropiere de gara Titu! Imagini cu puternic impact emoțional | VIDEO

Imagini cutremurătoare, surprinse lângă gara din Titu, în județul Dâmbovița! Un bărbat a fost decapitat de tren, în cursul zilei de duminică.

Tatăl a două fetițe, decapitat de tren, în apropiere de gara Titu! Imagini cu puternic impact emoțional | VIDEO
Un bărbat a fost decapitat de tren

Incidentul s-a petrecut în cursul zilei de duminică. Mecanicul trenului a mărturisit că l-a observat târziu pe bărbatul aflat pe șine și nu a mai putut evita tragedia.

citește și: Tânără abuzată cu bestialitate și filmată! Agresorul nu și-a putut controla furia! „Spune tot că îți sparg capul”

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului și primele cercetări a reieșit faptul că este vorba despre o sinucidere.

Bărbatul de 46 de ani decapitat de tren în Titu era căsătorit și avea două fete, însă se pare că avea probleme de sănătate destul de grave care l-au măcinat atât fizic, cât și psihic.

După finalizarea cercetărilor, trenul și-a continuat drumul spre București.

Sursa: Antena 3

Cum porți mărțișorul, ca să nu ai ghinion tot anul! Tradiții care aduc mult bine... Tânără abuzată cu bestialitate și filmată! Agresorul nu și-a putut controla furia! „Spune tot că îți sparg capul”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x