Antena Căutare

Primele imagini de la sinuciderea fostului șef al DNA Timișoara!!! Ce a făcut la prima oră a dimineții

Procurorul Tamas Schiffbeck s-a sinucis în urmă cu câteva minute. Procurorul de la DNA Timișoara s-a aruncat de la etajul șase al clădirii care găzduiește sediul instituție. Schiffbeck a fost șeful DNA Timișoara până în anul 2015.

Procurorul Tamas Schiffbeck s-a sinucis în urmă cu câteva minute. Procurorul de la DNA Timișoara s-a aruncat de la etajul șase al clădirii care găzduiește sediul instituție. Schiffbeck a fost șeful DNA Timișoara până în anul 2015.

Procurorul a venit la serviciu de dimineață, a vorbit cu colegii și a intrat în biroul său. După câteva minute a deschis geamul, forțând și s-a aruncat. Tamas Schiffbeck avea 48 de ani, era căsătorit și avea doi copii, scrie Ziua de Timișoara.

O fetiță de șapte ani a murit, iar o femeie și un alt copil, în stare gravă, după ce mașina în care se aflau s-a răsturn... Caz dramatic în Cluj! Un tânăr s-a sinucis, după un scandal cu iubita! Ce a făcut înainte de a se arunca de la etajul no...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x