Antena Căutare

Panică la metrou! Un tren s-a defectat după ce conducta principală de frână s-a crăpat. Două persoane au fost rănite

A fost panică în subteran, seara trecută, la metrou! Un tren s-a defectat între staţiile Unirii şi Tineretului şi a rămas blocat aproape jumătate de oră după ce conducta principală de frână s-a crăpat. În interiorul metroului a căzut curentul electric, iar doi oameni au suferit atacuri de panică.

O adolescentă a leşinat şi s-a lovit la cap atunci când s-a prăbuşit la pământ.

„Vă rugăm să vă păstraţi calmul, nu există niciun pericol, numai că intervenţia o să dureze un pic.” . Este anunţul care a răsunat în metroul care circula pe linia Pipera-Berceni, aseară la ora 20 şi 15 minute. Aproape de staţia Tineretului, garnitura s-a oprit brusc în tunel, iar în interior a căzut curentul electric. Călătorii au fost informaţi să-şi păstreze calmul, deoarece nu există niciun pericol.

Zeci de minute oamenii au stat blocaţi între staţii. Doi dintre ei au făcut atacuri de panică, iar o adolescentă de 17 ani a leşinat apoi şi, în cădere, s-a lovit puternic la cap suferind un traumatism cranio-cerebral.

Mai multe echipaje de intervenţie au fost trimise la staţia Tineretului, timp în care mecanicul a remediat provizoriu defecţiunea cât să poată duce trenul la primul peron.

Directorul general al Metroului a cerut să se facă un control de urgenţă, pentru a se constata cauzele care au condus la ruperea furtunului. Trenul care s-a defectat aparţine noii generaţii de garnituri puse la dispoziţie la metrou.

„Mamă, sunt un criminal”, noi descoperiri în cazul tânărului din Giurgiu care a drogat, abuzat și practicat ritualuri sa... Percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Călăraşi, într-un dosar de contrabandă cu tutun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x