Antena Căutare

O româncă a mâncat timp de o săptămână cu 74 de lei. Cum a arătat meniul zilnic

O româncă a dorit să facă un experiment și a pregătit timp de o săptămână mâncare cu un buget redus. Femeia a atras atenția asupra faptului că meniul încropit de ea a fost ieftin, dar nu și foarte sănătos.

coș de cumpărături
O româncă a mâncat timp de o săptămână cu 74 de lei. | Shutterstock

Românca a povestit pe Reddit experiența sa cu meniurile pe o săptămână, realizate din alimente care au costat 74 de lei. Femeia a precizat că a făcut meniuri pentru supaviețuire.

„Că tot a menționat cineva aici de mâncare cu 10 lei pe zi, m-am gândit să fac experimentul ăsta și am niște idei. Menționez că am încercat să diversific, dar aș fi depășit 75 de lei… Ăsta e un meniu pentru supraviețuire la cel mai basic nivel, nu ceva sănătos, unde ținem cont de toți macronutrienții și e indicat să nu faceți acest experiment mai mult de o lună-două, dacă țineți la sănătatea voastră. Dar știu că sunt și persoane care trec printr-un impas în viață, ori vor să economisească la sânge, așa că, cred că e utilă alternativă asta pentru o perioadă”, a scris femeia.

Citește și: Cât costă mâncarea în Elveția și care este salariul minim. O româncă a arătat prețurile din supermarket

Femeia a precizat cât a costat fiecare aliment pe care l-a cumpărat:

„Cumpărături și meniu de 74 de lei pentru o săptămâna (10,6 lei/zi): o pâine 2 lei, 150g salam Victoria, 6 lei telemea, 15 lei o salată 3 lei, 2 lei mix legume pentru ciorbă 4,8×2 lei. Un pui întreg 15 lei, un plic de Borș Magic 3,31ei, o pungă de tăiței 1,5 lei, un kg fasole 7 lei, cârnați cabanos (la vrac) 7 lei – cam doi cârnați, o pungă de paste ieftine 2 lei, un kg de cartofi 3 lei. TOTAL: 74,4 lei”, a continuat tânăra.

Citește și: O româncă cu o meserie mai puțin populară în rândul femeilor i-a impresionat pe italieni. „Nu m-aș fi gândit niciodată”

Cum a arătat meniul zilnic al femeii care a cumpărat mâncare cu 74 de lei: „M-am gândit să fac experimentul ăsta”

„Mic dejun pe care îl puteți mânca zilnic: două felii de pâine, o felie de salam, o felie de telemea, 2-3 frunze de salată + cafea (să ne imaginăm că aveți în casă. Sau ceai). Prânzul pentru trei zile: ciorbă din resturi/tacâmuri de pui de la puiul întreg, făcută cu mix de legume pentru ciorbă, borș magic, tăiței + pâine. Prânzul pentru patru zile: fasole cu cârnați, ceapă + cealaltă pungă de legume pentru ciorbă (merge). Cină pentru patru zile: două zile șnițele (din pieptul puiului, ne imaginăm că aveți puțină făină prin casă ori mergem la vecini), două zile pulpele. Lângă putem adaugă niște cartofi la cuptor/prăjiți (imaginându-ne că aveți deja ulei). Iar restul de trei zile doar paste cu brânză la cină”, a scris aceasta pe Reddit, potrivit gandul.ro.

Citește și: Ce a pățit un italian de 88 de ani, după ce a cunoscut o româncă de 34 de ani. Ce a putut să-i facă Mirela

(P) De la Prime Time la câștiguri de top: Evoluția televiziunii românești și a cazinourilor online... Fenomenul bizar care a apărut pe cerul senin sub forma unor „inele de fum”. Ce se vede, de fapt, în imagini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x