Antena Căutare

O masina a Ambasadei Rusiei a lovit o tanara pe o trecere de pietoni din Bucuresti

O fata de 17 ani a fost la un pas sa fie ucisa pe trecerea de pietoni de o masina a ambasadei Rusiei. Autoturismul, care se pare ca circula cu viteza, a izbit-o in plin. Tanara a ajuns in coma la spital. Soferul masinii a fost la un pas sa fie linsat de oamenii furiosi.

Acestea sunt primele imagini surprinse de martorii accidentului. Fata de 17 abia mai respira. A fost lovita de nicaieri de o masina care circula cu viteza.

Madalina era pe trecerea de pietoni, dar acest lucru nu a contat pentru sofeul masinii. Un cetatean rus la bolidul unui autoturism cu numar de corp diplomatic. A refuzat sa coboare din masina. Multimea furioasa era pe cale sa-l linseze.

Furia oamenilor s-a indreptat spre politisti in momentul in care i-au permis cetateanului rus sa plece. Politistii au deschis un dosar penal, dar, avand imunitate, cel mai probabil rusul nu va fi tras la raspundere in Romania.

Pilotul Gelu Frunza a murit dupa ce s-a prabusit cu avionul la Comana, judetul Giurgiu... Un cioban traieste intr-o masina, langa autostrada Timisoara-Lugoj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x