Antena Căutare

Declarată „vindecată” de COVID-19, moartă după câteva zile! Ce au descoperit medicii în plămânii femeii de 58 de ani

S-a luptat mai bine de o lună cu COVID-19. La doar câteva zile după ce fusese declarată vindecată, o asistentă medicală în Botoșani a murit. Ce au descoperit medicii în plămânii femeii de 58 de ani?

Declarată „vindecată” de COVID-19, moartă după câteva zile! Ce au descoperit medicii în plămânii femeii de 58 de ani
Declarată „vindecată” de COVID-19, moartă după câteva zile! Ce au descopert medicii în plămânii femeii de 58 de ani

O femeie în vârstă de 58 de ani, asistentă medicală din cadrul Spitalului Județean Botoșani, a murit la doar câteva zile după ce se vindecase de noul coronavirus.

Asistenta fusese diagnosticată la începutul lunii aprilie. Starea pacientei s-a agravat, medicii fiind nevoiți să o intubeze pentru a-i salva viața.

Citește și:

O asistentă a mințit și a infectat, intenționat, alte persoane cu noul coronavirus! Anchetă uriașă la Botoșani

Femeia a răspuns bine la tratament, însă, din nefericire, așa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor ce necesită intubare și ventilare mecanică, pacienta s-a ales cu o pneumonie.

După primele rezultate negative la testele de depistare COVID-19, asistenta a fost transferată la Spitalul Dorohoi pentru continuarea tratamentului pentru afecțiunile secundare, potrivit monitorulbt.ro.

Citește și:

O asistentă medicală rupe tăcerea: „Tratamentul este horror. Ventilatoarele ucid bolnavii de COVID-19”

În noaptea de duminică spre luni, femeia, în vârstă de 58 de ani, s-a stins din viață, pe patul de spital. Aceasta suferea de hipertensiune arterială și obezitate, urmând ca acum autoritățile sanitare să determine dacă decesul a fost cauzat sau nu de virusul COVID-19.

Masca nu are ce căuta pe față, atunci când ești pe stradă, iar manușile fac mai mult rău decât bine, susține medicul Raf... Și-a pus capăt zilelor, chiar în salonul de spital în care era internat! Medicii, apel disperat la 112, la primele ore a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x