Antena Căutare

Nastase, despre scandalul Fatuloiu: Fiecare a incercat sa-i subrezeasca pozitia celuilalt

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a vorbit, in cadrul emisiunii „Vorbe Grele”, despre scandalul de vineri, in care este implicat secretarul de stat MAI Dan Fatuloiu si miliardarul Catalin Chelu.

Nastase este de parere ca acesta a fost o incercare din partea ambelor parti de a-i „subrezi" pozitia celuilalt si ca este cel mai concludent exemplu ca in PDL membrii se bat prin interpusi.

"Clanurile politice din PDL se bat prin interpuși. Intr/o formula mai simpla, ar parea o reglare de conturi", a declarat social-democratul.

Fostul premier considera aceasta poveste extrem de ciudata si interpretabila din mai multe unghiuri. Acesta nu gaseste scuze nici uneia dintre ei, insa suspecteaza o inscenare din partea amandurora.

Ministerul Muncii schimba Codul Social: vor fi modificate cuantumul si modul de acordare a ajutoarelor... UPDATE: Catalin Chelu si alte trei persoane, retinute in cazul mitei pentru Fatuloiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x