Antena Căutare

Magda Catone amana sa citeasca testamentul lui Serban Ionescu

Curiosii care voiau sa afle ce a scris Serban Ionescu in testament mai au de asteptat. Desi anuntase ca va deschide documentul la 40 de zile de la moartea actorului, Magda Catone a amanat citirea. In tot acest timp a fost ocupata cu problemele scolare ale fiului ei si cu diverse actiuni pe care le-a facut in aminirea sotului. Acum, actrita este pregatita sa lupte pentru averea lui Carol cu orice alt posibil mostenitor mentionat in testamentul artistului.

A fost un decembrie negru pentru Magda Catone. Nu a avut timp pentru deschiderea testamentului si nici nu stie cand o va face. Inainte de orice a fost ocupata cu transferul scolar al lui Carol. Adolescentul a fost mutat in alta clasa dupa ce in presa au aparut zvonuri despre o posibila relatie a Magdei Catone cu mai multi colegi de an ai fiului sau. Apoi a inceput mai multe actiuni in amintirea lui Serban Ionescu.

Legal, Magda Catone mai are la dispozitie cinci luni pentru a citi testamentul din care si ei justitia ii asigura o parte. Actrita nu face, insa, niciun fel de declaratii referitoare la regretatul sot. Singurele cuvinte rostite in public despre Serban Ionescu au fost atunci cand artistul a primit o stea pe Aleea Celebritatilor.

Serban Ionescu a murit in noiembrie 2012, la 62 de ani, dupa ce a luptat cu o boala fatala, scleroza amiotrofica.

Personalitati din Romania care au fost incinerate si care au avut parte de o slujba oficiata de un preot... UPDATE! Adrian Nastase ar putea scapa de inchisoare! Fostul premier are sanse sa fie eliberat conditionat, pentru buna p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x