Antena Căutare

Jair Bolsonaro, președintele Braziliei, a fost internat, în urma unor sughițuri cronice. Care este starea lui acum

Jair Bolsonaro, președintele Braziliei, a fost internat într-un spital în urma unor sughiţuri cronice care durează de zece zile, a relatat presa străină. La un moment dat, a fost luată în calcul operarea lui de urgență.

Jair Bolsonaro, președintele Braziliei, făcând semnul OK și zâmbind Galerie
Jair Bolsonaro, președintele Braziliei, are 66 de ani | Getty Images

Jair Bolsonaro, președintele Braziliei, în vârstă de 66 de ani, a ajuns la spital în urma unei crize de sughiț, a anunțat preşedinţia braziliană într-un comunicat, relatează Reuters. Acesta a primit într-o primă fază un "tratament clinic conservator".

"Am ajuns aici cu o șansă foarte mare de a fi operat, dar varianta aceasta a fost îndepărtată", a spus Jair Bolsonaro, președintele Braziliei, în primele lui declarații de când a ajuns la spital. Acesta a mai menționat că se simte bine.

Citește și: S-a făcut de rușine pentru toată viața! Preşedintele Braziliei a ridicat pe umeri un bărbat cu nanism, crezând că era un copil! Video

"Vă mulţumesc pentru sprijin şi rugăciuni. Dumnezeu să ne binecuvânteze şi să ne ocrotească naţiunea. Vă îmbrăţişez", a mai spus Bolsonaro, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Jair Bolsonaro, președintele Braziliei, a fost internat, în urma unor sughițuri cronice. Care e starea lui

Jair Bolsonaro, președintele Braziliei, a ajuns la spital în urma unei crize de sughiț miercuri dimineață, 14 iulie 2021, iar la un moment dat, se vorbea de o intervenţie chirurgicală de urgenţă, pentru ocluzie intestinală. El a fost mutat din spitalul unde a fost internat inițial într-o altă unitate medicală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, starea președintelui s-a îmbunătățit, a relatat Reuters, iar această variantă a fost scoasă din calcul. E posibil ca astăzi, vineri, 16 iulie 2021, acesta să părăsească spitalul militar în care este internat, a relatat Reuters.

Liderul brazilian a apărut într-un interviu televizat alături de doctorul care se ocupă de el, Antonio Luiz Macedo, care a stat lângă patul său, și atunci a fost menționat faptul că președintele Braziliei ar putea să plece din spitalul privat din Sao Paulo astăzi. Totodată, într-o declarație de joi seară, medicii au mai spus, a scris Reuters, că președintele este programat să înceapă din nou să mănânce, de astăzi.

Jair Bolsonaro, un președinte controversat

Jair Bolsonaro, președintele Braziliei, un coronasceptic convins, care a susținut mult timp că nu crede în coronavirus sau că este doar o gripă nevinovată, a contactat COVID-19 anul trecut, în 2020. Acesta a fost internat, dar nu a avut simptome grave.

Totuși, în aparițiile publice din ultima vreme, președintele Braziliei a fost văzut cum tușea în mod repetat. Totodată, chiar recent, acesta ar mai fi avut unele episoade de sughițuri, lucru care a dus la noi îngrijorări cu privire la starea sa de sănătate.

Totodată, Jair Bolsonaro a trecut prin operații chirurgicale, acum ceva timp, ba chiar a fost la un pas de moarte când a fost grav rănit cu puțin timp înaintea campaniei electorale din 2018, fiind înjunghiat în burtă. Jair Bolsonaro a pierdut atunci 40% din sânge şi a suferit mai multe operaţii, a relatat Reuters.

Rezultate Loto 15 iulie 2021. Numerele câștigătoare la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus... Lista țărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată. Grecia intră în zona galbenă. Ce se întâmplă cu Spania și Olanda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x