Antena Căutare

Incident ȘOCANT în Timiş! Un tânăr a fost ARUNCAT dintr-un tren în mers! (VIDEO)

Incident şocant în Timiş. Un tânăr de 24 de ania fost pur şi simplu aruncat dintr-un tren în mers de un alt călător, în vârstă de 34 de ani! Totul s-a întâmplat în trenul care circula pe ruta Lugoj - Ilia. 

Incident şocant în Timiş. Un tânăr de 24 de ania fost pur şi simplu aruncat dintr-un tren în mers de un alt călător, în vârstă de 34 de ani! Totul s-a întâmplat în trenul care circula pe ruta Lugoj - Ilia.

Un echipaj SMURD l-a preluat pe barbat si dupa ce i s-au acordat primele ingrijiri medicale a fost transportat la spital.

Din fericire, bărbatul aruncat din tren a supravieţuit, dar a fost dus de urgenţă la spital!

Imediat politistii au luat semnalmentele agresorului si l-au cautat in intreaga zona.

Barbatul de loc din Calarasi a fost identificat tocmai la Deva si dus la audieri. Cazul a fost preluat de procurorii timisoreni care il acuza pe agresor de tentativa de omor.

Destin teribil! O femeie de 35 de ani s-a aruncat cu mașina în Dunăre! Ce au descoperit anchetatorii e cumplit ... Încă un ACCIDENT rutier mortal în România! Șoferi, atenție! Circulația este OPRITĂ!              ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x