Antena Căutare

Incendiu pe calea ferată! O locomotivă a fost cuprinsă flăcări, în județul Alba - Video

Un incendiu violent a izbucnit, în noaptea de marţi spre miercuri, la un tren de marfă, compus din 39 vagoane, care transporta uree. Locomotiva a fost cuprinsă de flăcări, la ieşirea din Valea Lungă spre Blaj, judeţul Alba. 

Un incendiu violent a izbucnit, în noaptea de marţi spre miercuri, la un tren de marfă, compus din 39 vagoane, care transporta uree. Locomotiva a fost cuprinsă de flăcări, la ieşirea din Valea Lungă spre Blaj, judeţul Alba.

Potrivit prim-adjunctului şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Unirea Alba, maior Ovidiu Costea, incendiul s-a manifestat într-unul dintre compartimentele locomotivei.

Locomotiva, ce tracta 39 de vagoane, a fost desprinsă de restul garniturii, iar circulaţia pe linia respectivă a fost oprită.

La faţa locului au fost trimise de la Garda de Intervenţie Blaj două autospeciale, precum şi o ambulanţă SMURD.

Pompierii au putut intervenii să stingă flăcările abia după ce alimentarea cu energia electrică a liniei a fost întreruptă. Din fericire, nu au existat victime.

Sursă video: Antena 3.

Papa Francisc în România. 10 secrete din viața Suveranului Pontif... Ea minoră, el pensionar. Scandalul amoros care a revoltat România: Când am aflat cu cine s-a iubit, mi-a venit rău...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x