Antena Căutare

Fetiţa de 12 ani din Brăila dispărută de acasă a fost găsită la Iaşi

Fetiţa de 12 ani din Brăila dată sâmbătă în urmărire naţională şi internaţională după ce a fugit de acasă a fost găsită de poliţiştii în autogara din Iaşi. Fetita nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Potrivit IPJ Brăila, fetita de 12 ani a plecat de acasă sâmbătă dimineaţă, pentru prima dată fără ştirea părinţilor. Mama copilei a mers la Poliţie în jurul orei 14.00 si a anunţat dispariţia fără să dea detalii despre motivele care ar fi putut sta la baza plecării.

Imediat, poliţiştii au început căutările, fetita fiind dată în urmărire naţională şi internaţională. Ea a fost căutată toată noaptea.

Duminică dimineaţa, minora a fost găsită de poliţiştii din Iaşi în autogară, imediat cum a coborât dintr un microbuz, ea nefiind victima vreunei infracţiuni de când a fugit de acasă.

Poliţiştii urmează să stabilească motivele plecării şi traseul parcurs din momentul plecării de acasa şi până când a fost găsită.

Sursa : news.ro

Disparitie! Fetiţă de 12 ani din Brăila, căutată de familie şi de poliţişti după ce nu s-a mai întors acasă... Cutremur duminică dimineața, în România! Ce au anunțat specialiștii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x