Antena Căutare

Fenomen ciudat petrecut în Marea Neagră. Turiștii au ieșit rapid din apă: „E anormal. Nu putem sta acolo. N-am mai întâlnit asta!”

Românii, care au ales să-și petreacă această perioadă pe plajă, au avut parte de o surpriză deloc plăcută. Toți cei care au vrut să intre și să facă o baie, s-au trezit în imposibilitatea de a-și satisface capriciul din pricina unui fenomen neobișnuit

Românii, care au ales să-și petreacă această perioadă pe plajă, au avut parte de o surpriză deloc plăcută. Toți cei care au vrut să intre și să facă o baie, s-au trezit în imposibilitatea de a-și satisface capriciul din pricina unui fenomen neobișnuit.

Din pricina ploilor masive căzute în ultimele zile au afectat, din câte se pare, apa mării s-a răcit brusc, ajungând la temperatura de 18 grade Celsius, ceea ce a făcut imposibilă bălăceala tipică zilelor din luna lui Cuptor.

Potrivit meteorologilor, un ciclon aflat deasupra României aduce aer rece din ţările nordice, iar apa din Marea Neagră s-a răcit substanțial, obligându-i pe turiști să renunțe la unul dintre cele mai frumoase obiceiuri.

Specialiştii spun că avem de-a face cu aşa numitul fenomen de upwelling. După câteva zile, în care vântul a bătut cu putere dinspre larg către ţărm, apa de la suprafaţă încălzită de soare, a fost împinsă către mal. În locul acesteia a ajuns cea rece şi sărată de la fundul mării. În doar câteva ore, la ţărm, avea 18 grade de la 25-26 în weekend.

O femeie din Vrancea a murit la scurt timp după ce a dat naștere unui copil... Cazul Sorina: Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins cererea procurorului general privind strămutarea procesului ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x