Antena Căutare

Femeia care s-a îmbogățit după ce dentistul i-a distrus dantura. Suma uriașă cu care a fost despăgubită

O femeie a obținut o avere după ce un tratament dentar, ”prost făcut”, i-a ”distrus zâmbetul și încrederea”. Lynne Haines susține că a suferit mai mult de un deceniu din cauza unei boli gingivale severe, care a fost nediagnosticată. 

o femeie care priveste o radiografie alaturi de dentistul ei Galerie
O femeie a obținut o avere după ce un tratament dentar, ”prost făcut”, i-a ”distrus zâmbetul și încrederea”. Lynne Haines susține că a suferit mai mult de un deceniu după ce a avut o boală gingivală severă nediagnosticată. | Shutterstock.com

Aceasta a explicat că și-a pierdut mai mulți dinți, că are goluri uriașe în cavitatea bucală și că sănătatea psihică a fost afectată din cauza tratamentului primit.

Citește și: Ce a declarat Vlad Pascu în speranța că va schimba decizia luată de Tribunalul Constanța

Femeia care s-a îmbogățit după ce dentistul i-a distrus dantura. Suma uriașă cu care a fost despăgubită

Lynne spune că această încercare de a își rezolva problemele i-ar fi ”distrus zâmbetul, pe mine și încrederea de sine”, așa că a depus o plângere împotriva dentistului ei.

Lynne a povestit că, în ciuda controalelor regulate, acesta nu i-a dat niciodată vreun sfat sau vreun indiciu că ar fi ceva grav în neregulă cu dinții ei. În acest timp, a început să îi apară un spațiu între dinții din față.

La patru ani de la ultima vizită la dentistul ei, femeia a fost trimisă la specialiști. Aceștia au descoperit că suferea de o boală parodontală severă și au trimis-o la terapie pentru a trata pierderea osoasă extremă.

Lynne a declarat: "Aveam un spațiu imens între dinții din față și mulți dinți deveniseră șubrezi. Tratamentul a fost dureros și intruziv, iar dantura mea era în permanență sensibilizată. Mă simțeam atât de stânjenită încât nu zâmbeam niciodată și îmi făceam mereu griji. A fost o experiență oribilă și m-a afectat cu adevărat în fiecare zi.”

Citește și: Cum trăiește cea mai înaltă femeie din lume. Rumeysa Gelgi are 2,16 metri și doar 27 de ani

Astfel, a decis să depună o plângere împotriva dentistului. ”Boala este sub control deocamdată, dar nu-mi voi recăpăta niciodată densitatea osoasă și trebuie să fiu extrem de atentă la gingiile mele și să merg la consultații.

Am avut parte de o lucrare cu compozit care a reparat aspectul dinților de sus, dar știu că nu este o soluție permanentă și va trebui să fie înlocuită în câțiva ani. Deși deocamdată sunt mulțumită de aspectul meu, întreaga experiență mi-a lăsat cicatrici psihice adânci."

Acum, fostul ei medic dentist e obligat să îi achite despăgubiri în valoare de 40.000 de euro, conform The Sun.

Citește și: Românii care stau la bloc trebuie să știe de această regulă la întreținere. De ce este atât de importantă

Ce a declarat Vlad Pascu în speranța că va schimba decizia luată de Tribunalul Constanța... (P) Prin ce schimbări va trece expunerea la raft a produselor în 2024?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x