Antena Căutare

"Polițiștii n-au avut ce să adune din el!" Cine este omul care a murit în taxiul spuberat de tren. Soția lui s-a aruncat din mașina în mers

O nouă tragedie pe calea ferată, de data asta în Mehedinţi. Un bărbat de 57 de ani şi-a pierdut viaţa după ce maşina în care se afla, un taxi, i s-a oprit motorul, pe şine, iar la scurt timp, un tren de marfă a spulberat autoturismul.

O nouă tragedie pe calea ferată, de data asta în Mehedinţi. Un bărbat de 57 de ani şi-a pierdut viaţa după ce maşina în care se afla, un taxi, i s-ar fi oprit motorul, pe şine, iar la scurt timp, un tren de marfă a spulberat autoturismul.

Taximetristul a scăpat, dar e în stare gravă la spital. În maşină se afla şi soţia bărbatului, care a reuşit să iasă la timp.Trecerea la nivel cu calea ferată era semnalizată doar cu crucea Sfântului Andrei.

Tragedia s-a produs pe un drum neasfaltat şi îngust din Orşova, la o trecere peste calea ferată cu vizibilitate redusă, spun oamenii. Bărbatul de 57 de ani era pasager pe scaunul din dreapta al unui taxi şi se întorcea acasă, ieri după-amiază, împreună cu soţia sa.

" I s-a oprit motorul, nu a mai ţinut relantiul şi a vrut să sară din maşină, să coboare pasagerii şi nu au mai apucat, că a intrat trenul în ei şi i-a aruncat. Femeia a sărit, el nu a mai apucat, că l-a prins trenul şi l-a aruncat şi pe el şi maşina", spun martorii.

Trenul de marfă care venea cu viteză a lovit fix în partea dreapta, unde se afla bărbatul. Medicii au încercat să-l resusciteze, însă nu au mai putut face nimic. Impactul a fost atât de puternic încât taxiul a fost târât mai bine de 20 de metri pe calea ferată şi s-a oprit într-un stâlp de susţinere a reţelei electrice.

Ameninţare cu bombă la un post de televiziune din România: "Veți sări în aer"... România, la un pas de încă o epidemie! Peste 60 de cazuri de rujeolă, înregistrate în ultima săptămână...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x