Antena Căutare

Cercetați pentru plasare de bani falși pe piață. Trei bărbați au fost reținuți

Miercuri, 6 februarie, trei bărbați au fost reținuți pentru introducerea a 10.000 de euro contrafăcuți, pe care i-ar fi plasat pe raza județelor Satu Mare și Maramureș, prin cumpărarea de electronice de pe un site online, pe care ulterior le-au vândut.

Cercetați pentru plasare de bani falși pe piață. Trei bărbați au fost reținuți
Bani falși | Poliția Română

Polițiștii de combatere a criminalităţii organizate din Satu Mare și Maramureș au pus în executare 4 mandate de aducere și au efectuat 3 percheziții domiciliare pe raza județului Maramureș, într-un dosar ce vizează o grupare specializată în plasarea de monedă falsă.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate 5 telefoane mobile.

Din cercetări a reieșit faptul că persoanele vizate ar fi introdus în România, din Italia, în august 2019, 10.000 de euro contrafăcuți, pe care i-ar fi plasat pe raza județelor Satu Mare și Maramureș, prin achiziționarea de device-uri de pe un site online și pe care ulterior le-ar fi revândut.

În urma audierilor, au fost reținute pentru 24 de ore trei persoane, în vârstă de 28, 29, respectiv 43 de ani, toți din municipiul Baia-Mare.

S-a antrenat în podul casei, în Bistrița, și a ajuns campion la skanderbeg! La 18 ani, Tibi nu s-a lăsat doborât de lips... Aproximativ 130 de kilograme de tutun, confiscate în urma unor percheziţii făcute de poliţiştii din Capitală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x