Antena Căutare

Cei 30 de pasageri ai unui tren care a deraiat s-au autoevacuat. Singura victimă este șeful de tren

Un tren de persoane cu 30 de pasageri a deraiat în județul Botoșani, după ce a lovit o mașină. Șeful de tren este singurul rănit în urma incidentului.

Un tren de persoane cu 30 de pasageri a deraiat în județul Botoșani, după ce a lovit o mașină. eful de tren este singurul rănit în urma incidentului.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, accidentul a avut loc în Dorohoi, județul Botoșani. Trenul a lovit un camion, după care a deraiat de pe șine.

Cei 30 de pasageri aflați în vagoane sau autoevacuat, însă șeful de tren a suferit leziuni minore. Acesta a refuzat să fie transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru a face cercetări și a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Pescadorul aflat în pericol de scufundare în Marea Neagră, salvat şi în urma intervenţiei echipelor de la Midia Marine T... Bugetul alocat Programului RABLA Plus pentru persoanele juridice a fost suplimentat cu suma de 20 milioane lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x