Antena Căutare

Canicula afecteaza circulatia trenurilor! Intarzieri de pana la o ora din cauza reducerii vitezei

Canicula afecteaza si circulatia CFR. Astfel, trenurile vor avea intarzieri, in medie, de 15 - 20 de minute si de pana la 50 - 60 de minute la trenurile de lung parcurs care tranziteaza mai multe judete afectate de canicula.

Compania Nationala de Cai Ferate a anuntat ca, din cauza temperaturilor ridicate, au fost introduse limitari de viteza in circulatia trenurilor pe mai multe sectii de circulatie de pe raza celor opt regionale de cale ferata: Bucuresti, Craiova, Timisoara, Cluj, Brasov, Iasi, Galati, Constanta.

Incepand cu ora 12:00, din cauza temperaturilor ridicate inregistrate in sina, pe anumite sectii de cale ferata, viteza de circulatie a trenurilor de marfa si de calatori s-a redus cu 50 - 70 km/h fata de viteza normala.

CFR recomanda calatorilor sa solicite informatii despre intarzierile inregistrate in traficul feroviar la statiile si agentiile CFR din Bucuresti si din tara, la numarul de telefon: 021/9521.

Foto: Intact Images

UPDATE! Un elicopter s-a PRABUSIT in Mures. Cinci persoane au murit! SORIN TERBEA, fostul sponsor de la Tg. Mures, a dec... Banii nu le-au salvat viata! Trei dintre cei mai importanti afaceristi romani au murit in accidente violente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x