Antena Căutare

Braşov: Şase copii şi un adult, la spital după ce s-au intoxicat cu ciuperci pe care le-au cules din pădure

Şase copii cu vârste între 4 şi 12 ani şi un adult, asistent social al unei fundaţii, care se aflau la o cabană din staţiunea Bran, judeţul Braşov, au ajuns la spital, marţi, după ce s-au intoxicat cu ciuperci pe care le-au cules din pădure şi le-au gătit.

Poliţia Staţiunii Bran a fost sesizată, printr-un apel la 112, despre faptul că mai multe persoane acuză stări de rău şi solicită asistenţă medicală.

”Din cercetări a rezultat faptul că 6 minori, cu vârste cuprinse între 4-12 ani, împreună cu un adult, asistent social al unei fundaţii, în timp ce se aflau la o cabană, care aparţine fundaţiei, s-ar fi intoxicat în urma consumării unor ciuperci pe care le-au cules din pădure şi ulterior le-au gătit”, a transmis, marţi, Poliţia Judeţeană Braşov.

Aceste persoane au primit îngrijiri medicale, iar apoi au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale suplimentare.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Sursa : news.ro

Trei morți și doi răniți, după ce o mașină a fost lovită de tren. Cum s-a petrecut tragedia: ”A bătut soarele în semafor... Costel Alexe: Suntem prima autoritate de mediu din Europa care va avea o reţea de senzori pentru măsurarea calităţii aer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x