Antena Căutare

Tragedie într-un tren care mergea spre Pitești. A fost găsit fără suflare în unul dintre vagoane

Un bărbat care circula cu trenul spre Pitești a fost găsit mort într-un vagon. Poliţiştii fac cercetări cu privire la circumstanţele în care s-a produs decesul.

Un bărbat care circula cu trenul spre Pitești a fost găsit mort într-un vagon. Un călător care a dorit să intre în vorbă cu el a făcut descoperirea macabră. A realizat că omul nu mai are semne vitale și a sunat imediat la 112. O ambulanță a ajuns la prima stație unde mecanicul de locomotivă a putut opri. Din păcate, medicii au constatat decesul.

Poliţiştii fac cercetări cu privire la circumstanţele în care s-a produs moartea. Până în acest moment, a fost identificat ca fiind din comuna Răteşti, județul Argeș. Bărbatul avea 70 de ani și cel mai probabil a murit din cauza unor afecţiuni medicale, scrie presa locală.

La faţa locului a intervenit un echipaj de prim-ajutor care a efectuat manevre de resuscitare, din păcate fără rezultat.

Ministerul Educației a făcut anunțul! Când încep reînscrierile și înscrierile la grădiniță... Accident în Constanța, între patru mașini! Șase persoane au fost rănite - Foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x