Antena Căutare

Apel la 112! Un bărbat a apelat numărul de urgență pentru a verifica în cât timp poate fi localizat

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Caransebeș, județul Caraș-Severin, a sunat la numărul de urgență 112 pentru a verifica în cât timp poate fi localizat de către autorități. Acesta a fost amendat cu suma de 1.000 de lei.

Apel la 112! Un bărbat a apelat numărul de urgență pentru a verifica în cât timp poate fi localizat
Operator 112

Potrivit Inspectoraului de Poliție al Județului Caraș-Severin, bărbatul a sunat de două ori la numărul de urgență. Acesta a insistat să rămână anonim, mărturisindu-le operatorilor că vrea să verifice în cât timp poate fi localizat de către polițiști.

Bărbatul a fost identificat de către polițiști în comuna Păltiniș și amendat cu suma de 1.000 de lei.

„Având în vedere faptul că apelantul a folosit SNUAU 112 în mod abuziv, fără a justifica o urgenţă reală, care să necesite intervenţia poliţiştilor, acesta a fost sancţionat contravenţional, conform OUG nr.34/2008, modificată, cu amendă în valoare de 1.000 de lei”, au transmis poliţiştii din Caraş-Severin.

RADET intră în faliment. Orban: L-am sunat imediat pe ministrul Economiei să se deplaseze la ELCEN şi să ia legătura cu ... Construite în urmă cu un veac pe linia Galaţi-Bârlad, gările monument-istoric, par acum doar nişte clădiri-fantomă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x