Antena Căutare

Ea e tânăra care s-a aruncat de la etajul 11 al hotelul Intercontinental din Bucureşti. Alina a lăsat un bilet de adio

Avea 21 de ani și vineri seara a fost văzută pe balcon, la etajul 11 al hotelul Intercontinental. S-a aruncat în gol și a murit pe loc, strivită de beton. Alina s-a sinucis, iar în biletul de adio a cerut iertare. Era în depresie.

Avea 21 de ani și vineri seara a fost văzută pe balcon, la etajul 11 al hotelul Intercontinental. S-a aruncat în gol și a murit pe loc, strivită de beton. Alina s-a sinucis, iar în biletul de adio a cerut iertare. Era în depresie.

Alerta a fost dată în jurul orei 21:00, atunci când mai mulţi martori au văzut-o pe tânără prăbuşindu-se în gol. Salvatorii au găsit-o pe terasa etajului doi, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a o salva.

Potrivit observator.tv, Alina Trifu, tânăra de 21 de ani, s-a sinucis. Aceasta a scris un bilet de adio pentru familie şi prieteni în care a declarat că a ales să îşi pună capăt zilelor din cauza depresiei.

Impresionant! Papa Francisc a aşezat Trandafirul de aur la picioarele statuii făcătoare de minuni a Fecioarei Maria... Video. Momentul când femeia a fost luată de viitură, în Prahova. Trei dintre copiii săi au fost găsiți morți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x