Antena Căutare

Accident în Suceava! O dubă a fost lovită de un tren! Un adolescent de 17 ani a murit lângă fratele lui! Momentul a fost filmat! Atenție, imagini tulburătoare!  - VIDEO

Un accident înfiorător a avut loc localitatea Şcheia din județul Suceava, după ce o dubă a fost lovită de un tren. O persoană a murit pe loc şi alta a fost rănită.

Accident în Suceava! O dubă a fost lovită de un tren! Un adolescent de 17 ani a murit lângă fratele lui! Momentul a fost filmat! Atenție, imagini tulburătoare!  - VIDEO
Accident în Șcheia, județul Suceava! O dubă a fost lovită de un tren! Un adolescent de 17 ani a murit lângă fratele lui.

Purtătorul de cuvânt al insituţiei, Alin Găleată, a declarat, pentru că accidentul s-a produs în jurul orei 8,15, iar trenul implicat în accident era de călători şi circula pe ruta Iaşi - Timişoara.

Niciunul dintre pasagerii aflaţi în tren nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„În urma impactului, una dintre persoanele aflate în autoutilitară a fost proiectată în afara maşinii şi, din nefericire, a fost declarată decedată. A doua persoană a rămas încarcerată şi a fost extrasă de pompieri şi a fost preluată de echipajul SMURD. Persoana era conştientă, a fost stabilizată şi apoi a fost transferată la Unitatea de Primiri Urgenţe", a declarat Alin Găleată, potrivit Agerpres.

Se pare că în dubă se aflau doi frați - Ciprian şi Constantin Stanciuc, doi fraţi cu vârste de 17 şi 21 de ani. Cel mai mic dintre ei a murit pe loc, iar celălalt a fost grav rănit.

El a adăugat că ISU Suceava a intervenit la faţa locului cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD.

Momentul în care s-a produs accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere aflată în zonă. Mai multe detalii, pe observator.tv.

Sursă video: observator.tv.

Avarie la o conductă de ape uzate la staţia de metrou Griviţa, fiind afectate birouri. Metrorex: Nu s-au înregistrat per... Poliţiştii au deschis dosar penal după ce un bărbat a reclamat că a fost lovit de un şofer de taxi, în Capitală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x