Antena Căutare

Accident grav la Campionatul National de viteza in coasta! Un tanar a intrat cu masina in parapet

Campionatul national de viteza in coasta s-a terminat intr-un parapet, la un pas de spectatori, pentru baiatul primarului din Targu Mures. Masina pe care o conducea tanarul s-a facut praf, dupa ce a intrat in marginea de beton. Un amator a filmat accidentul cu un telefon mobil.

Pentru cateva fractiuni de secunda, oamenii de pe margine au inlemnit. Bolidul rosu a luat curba lung si s-a izbit, in viteza, de parapet. Imediat dupa ce a trecut de grupul lor. Prin aer au zburat bucati de caroserie, iar masina s-a rasucit in loc.

Socul a fost puternic pentru cei de pe marginea circuitului, si mai ales, pentru sofer. Dar fiul primarului din Targu Mures a fost norocos si a scapat cu o sperietura. Din masina nu a mai ramas mare lucru.

De pe circuit, masina a fost ridicata de utilajul de tractare. Iar pentru tanarul de 28 de ani, Campionatul National de Viteza in Coasta s-a incheiat la Paltinis.

Un handbalist a fost injughiat intr-un club din Suceava... Scandal intr-o parcare din Constanta! Un hot de masini, prins in plina actiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x