Antena Căutare

A vrut să se sinucidă, la Iaşi, dar a fost salvat de mesajul de adio! Cum l-au găsit poliţiştii, în maşina lui

Un tânăr a încercat să se sinucidă, la Iaşi, luni seară, dar a fost salvat, datorită unui prieten care a alertat poliţia, după ce a primit mesajul lui de adio.

Un tânăr a încercat să se sinucidă, la Iaşi, luni seară, dar a fost salvat, datorită unui prieten care a alertat poliţia, după ce a primit mesajul lui de adio.

Prietenul tânărului, în vârstă de 17 ani, a mers în seara zilei de luni, 2 septembrie, la secţia de poliţie din cartierul ieşean Dacia şi a anunţat că un prieten i-a trimis un mesaj prin care îl anunţa că se va sinucide.

Poliţiştii au reuşit să-l găsească pe fratele sinucigaşului, care le-a spuns că tânărul obişnuia să se plimbe cu maşina pe Bucium, o zonă de şosele virajate de la marginea Iaşiului.

Un echipaj de poliţie şi o ambulanţă au plecat în căutarea tânărului şi l-au găsit în maşină, cu venele tăiate, potrivit adevarul.ro.

Medicii au reuşit să oprească sângerarea şi să-l resusciteze, apoi l-au transportat la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi pentru tratament

Tânărul se află acum în spital, iar rudele încearcă să găsească o explicaţie pentru gestul său.

Patriarhul Daniel, mesaj pentru începutul anului şcolar: Cu dragoste părintească, binecuvântăm pe toţi elevii, părinţii ... Fondul de Coeziune investeşte 275,7 milioane de euro pentru îmbunătăţirea calităţii apei potabile din Cluj şi Sălaj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x