Antena Căutare

A început să tragă focuri de armă de pe balcon. Bărbatul s-a certat cu partenera de viață, o româncă

Un italian în vârstă de 52 de ani a fost producătorul unei scene ieșite din comun, după ce s-a certat cu partenera sa de viață, o româncă. Acesta i-a îngrozit pe localitarii din centrul localității Nardo’, din Puglia .

Un italian în vârstă de 52 de ani a fost producătorul unei scene ieșite din comun, după ce s-a certat cu partenera sa de viață, o româncă. Acesta i-a îngrozit pe localitarii din centrul localității Nardo’, din Puglia .

După ce s-a certat cu româncă, bărbatul a ieșit pe balcon casei și a început să tragă focuri de armă cu o pușcă pe care o deținea în mod ilegal.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 10 august. Bărbatul, un electrician, a luat o pușcă, a ieșit pe balcon și a început să tragă focuri de armă. Furios pe femeia cu care tocmai se certase, acesta a speriat toți locatarii cartierului.

Locuitorii au sunat imediat la numărul de urgență, iar la fața locului a ajuns un echipaj de poliție. Aceștia l-au dezarmat pe bărbat și l-au arestat pentru deținere ilegală a unei arme de foc.

În mașina bărbatului a mai fost găsită o altă pușcă. Cele două arme, de tip Breda și Beretta, aparțineau unui bărbat care a murit în timpul unui zbor din Belgia spre Nardò. Acestea făceau parte dintr-o colecție de 15 puști, din care lipseau două. În casa bărbatului au mai fost găsite și 110 cartușe.

Italianul în vârstă de 52 de ani a fost declarat în arest la domiciliu.

Tânăr de 20 de ani, prins în flagrant, în timp oferea 200 de euro unui examinator pentru a obține permisul auto ... Cine este șoferul care a provocat accidentul mortal din Tulcea. „Este un manelist, cazul clasic al românului îmbogăţit p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x