Antena Căutare

Liviu Dragnea a fost încarcerat! Viorica Dăncilă, declarații de ultimă oră: ”Rămâne de văzut dacă vom avea moțiune de cenzură!”

Liviu Dragnea a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova din Capitală, iar în același timp Viorica Dăncilă a anunțat că nu-și va da demisia, ea urmând să continue programul de guvernare. 

Liviu Dragnea a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova din Capitală, iar în același timp Viorica Dăncilă a anunțat că nu-și va da demisia, ea urmând să continue programul de guvernare.

Dragnea, îmbrăcat în dungi, a ajuns la Rahova. Prima imagine cu Liviu Dragnea în mașina care l-a dus la închisoare

”Condamnarea președintelui în funcție reprezintă un moment dificil. Uman vorbind, este o dramă atât pentru el ca persoană, cât și pentru familia lui. Noi suntem alături de el și de familia sa. Vreau să precizez faptul că suntem un partid unit. PSD a strâns rândurile. Mâine am convocat Biroul Permanent Național la ora 11:00, CEx, la ora 18:00. Împreună vom lua deciziile și vom vedea unde am greșit.

Citește și: Liviu Dragnea a fost încarcerat. Momentul în care a ajuns la Penitenciarul Rahova. Video

Vreau să asigur că nu îmi vori da demisia, indiferent de solicitările unora sau altora, vedem dacă va fi o moțiune de cenzură. Suntem un partid responsabil, avem o guvernare responsabilă, încă deținem președinția rotattivă. Mulțumesc electoratului, vom face o analiză și vom veni cu soluții să le recâștigăm încrederea. Una dintre cele mai bune măsuri este să continuăm programul de guvernare început în 2016. Nu există tabere în partid.”, a declarat Viorica Dăncilă, potrivit Antena 3.

Liviu Dragnea a fost încarcerat. Momentul în care a ajuns la Penitenciarul Rahova. Video... Ministrul de Externe Meleşcanu cere scuze românilor din Diaspora că i-a ținut la coadă să voteze: "Regret"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x