Antena Căutare

Guvernul Orban 2. Când ar putea avea loc votul de învestire a noilor miniștri

Klaus Iohannis a anunțat numele noului premier desemnat, în urma consultărilor prin teleconferință cu partidele politice.

Klaus Iohannis a explicat că a primit o singură propunere în urma consultărilor și că, astfel, a decis să îl desemneze pe Ludovic Orban pentru funcția de premier.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

El a precizat că toate discuţiile cu partidele parlamentare au fost foarte bune, foarte constructive şi că a primit o singură propunere de persoană care să fie prim-ministru.

”Singura propunere pe care am primit-o este Ludovc Orban şi l-am desemnat pentru poziţia de prim-ministru al Guvernului. Am promisiuni de la toate partidele politice că se vor implica pentru a trece cu celeritate prin toate procedurile, posibil mâine să avem votul de învestire a Guvernului Orban, vot care se va da în condiţii speciale”, a declarat preşedintele.

Iohannis şi-a exprimat încederea că Parlamentul are toate posibiltăţile pentru a trece cu bine peste această procedură.

”Mă aştept ca toţi politicienii să fie parte a soluţiei de finalizare a crizei politice, încât să ne concentrăm 100% pe combaterea infecţiei cu coronavirus”, a conchis preşedintele.

Turcan: Sunt în sala de grup parlamentar a PNL, aşteptăm cu toţii să fim testaţi pentru coronavirus. În faţa pericolului... Kelemen Hunor: Avem nevoie de un guvern care să acţioneze cu deplină autoritate pentru a încetini extinderea epidemiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x