Antena Căutare

UPDATE! Operatia lui Nastase s-a incheiat. Fostul premier prezinta risc de infarct

Operatia lui Adrian Nastase s-a incheiat dupa aproximativ o ora. Potrivit medicilor, starea de sanatate a lui Nastase este instabila.

UPDATE 13.20: Adrian Nastase se afla sub tratament si consiliere psihiatrica la Spitalul Floreasca din Capitala si prezinta risc de infarct, a declarat, joi, medicul Serban Bradisteanu. Nastase este internat la sectia de Terapie Intensiva.

Interventia medicala nu a fost una complicata, ci "de finete", la microscop.

Medicii spun ca Adrian Nastase este bine si ca a avut noroc, intrucat glontul nu a atins organele vitale.

"Operatia s-a terminat. I-am aplicat protocolul pe care il utilizam in mod uzual in cazul traumatismelor prin impuscare. Ceea ce ne-am propus, am reusit. Din fericire, nu au fost leziuni vitale, nu au fost afectate organe vitale. Pacientul nostru a fost noroc. Traiectul proiectilului era in vecinatatea unor organe vitale. Vor ramane doar cateva cicatrici.", a declarat medicul de la Spitalul Floreasca care l-a operat pe Nastase.

Acesta a precizat ca fostul premier trebuie sa raman sub supraveghere medicala pentru 14 zile.

FOTO: Intact Images

FOTO! Adrian Nastase - iubirile si cariera unei figuri controversate... Vezi declaratia lui Adrian Nastase, cu cateva ore inaintea tentativei de suicid!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x