Antena Căutare

„Am o mare presiune și apăsare!”. Primarul orașului Deva, depistat cu coronavirus, primele declarații de la diagnostic!

Liberalul Florin Oancea, primarul oraşului Deva, a fost diagnosticat cu coronavirus, dar spune că se simte foarte bine şi nu are niciun simptom.

„Am o mare presiune și apăsare!”. Primarul orașului Deva, depistat cu coronavirus, primele declarații de la diagnostic!
Primarul orașului Deva, depistat cu coronavirus, primele declarații de la diagnostic!

Florin Oancea susţine că a fost la şedinţa BPN din Parlament, unde a participat şi Verghil Chiţac, dar nu a intrat în contact direct cu acesta.

Primarul orașului Deva recunoaşte că de luni şi până ieri, când s-a autoizolat, a intrat în contact cu mai multe persoane. Şi familia lui aşteaptă acum rezultatele testelor pentru coronavirus.

„Nu pot să fiu ipocrit să spun că nu m-am întâlnit cu nimeni, normal că m-am întâlnit. Numărul nu e foarte mare. Până ieri am fost la lucru. Mă gândesc cu îngrijorare că posibil am trimis și colegilor mei. Din acest punct de vedere am o mare presiune și apăsare”, a spus Florin Oancea. Mai multe detalii, pe antena3.ro.

Breaking News! Guvernul Orban a primit votul de învestire al Parlamentului!... Ciolacu: Trebuie evitate mesajele alarmiste şi orice formulări nefericite de natură a induce temeri suplimentare în rând...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x