Antena Căutare

Ponta: Il vom scoate pe Adrian Nastase din inchisoare

Premierul Victor Ponta a declarat, la Braila, ca il va scoate pe fostul premier Adrian Nastase de la inchisoare

O femeie din multime i-a spus premierului "Sa-l scoateti pe domnul Nastase de acolo!", iar presedintele PSD a replicat: "Il scoatem!".

Pe 20 iunie, Adrian Nastase a fost condamnat definitiv, de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie, la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul "Trofeul calitatii". In acest dosar, el a fost acuzat in legatura cu strangerea de fonduri pentru campania electorala din 2004, cand a candidat pentru Presedintie din partea PSD.

In seara aceleiasi zile, Nastase a incercat sa se sinucida, politistul care venise sa puna in executare sentinta a intervenint, iar in confruntare politicianul si-a tras un glont in gat, care i-a lezat si umarul, rana provocata nefiind fatala. Nastase a fost operat pe 21 iunie la Spitalul Floreasca, fiind externat pe 26 iunie.

Ulterior, Adrian Nastase a fost dus de la Spitalul Floreasca la Penitenciarul Spital Rahova, fiind astfel pus in aplicare mandatul de executare a pedepsei. Apoi, Nastase a fost transferat la Penitenciarul Jilava.

Sursa: Antena 3


Fostul deputat PDL Alin Trasculescu a primit mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile... Traian Basescu, discurs de Ziua Nationala: "La multi ani, romani! La multi ani, Romania!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x