Antena Căutare

Klaus Iohannis, declarație de ultimă oră! Când se vor relaxa măsurile, în România. „Este vorba despre sănătatea publică”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că în România măsurile nu se vor relaxa decât atunci când țara va intra într-o „descreștere consistentă” a numărului de cazuri de COVID-19.

Klaus Iohannis, declarație de ultimă oră! Când se vor relaxa măsurile, în România. „Este vorba despre sănătatea publică”
Klaus Iohannis

Șeful statului s-a referit la nemulțumirile din zona sectorului HoReCa, faţă de faptul că terasele au program limitat, iar restaurantele rămân închise. Președintele a precizat că Guvernul a adoptat deja diferite scheme de ajutor.

„Înţelegem foarte bine această preocupare din zona sectorului HoReCa. Pentru a veni în sprijinul lor, Guvernul a aprobat deja diferite scheme de ajutor şi va continua să elaboreze noi scheme de ajutor.

Însă aici e vorba de sănătatea publică, în condiţiile în care creşte numărul de bolnavi zilnic, noi măsuri de relaxare nu vor fi. Până nu intrăm într-o descreştere consistentă a epidemiei nu se vor lua măsuri de relaxare, dar în contrapartidă Guvernul va veni cu măsuri de sprijin economic”, a declarat preşedintele.

Klaus Iohannis, declarație de ultim moment despre alocații și pensii. „Nu e posibil să împarți bani care nu există”

Angajaţii din HoReCa au protestat miercuri, între orele 17-18, în faţa restaurantelor şi a teraselor unde lucrează, pentru a trage un semnal de alarmă asupra viitorului celor 400.000 de persoane care muncesc în această industrie.

Iohannis, despre obligația părinților de a semna o declarație, înainte de a-și trimite copiii la școală. „Trebuie să își asume răspunderea”​

„Ignoranţa autorităţilor este pe cale să ruineze una dintre cele mai importante industrii ale României! Dacă lucrezi în sau pentru industria Horeca participă la protestul de miercuri 19 august pentru a trage impreună un semnal de alarmă asupra viitorului celor 400.000 ce lucrează în această industrie”, au transmis reprezentanţii HoReCa.

În timpul conferinței de presă pe care a susținut-o, președintele României a primit și o întrebare ce i s-a părut „tendențioasă”. Detalii, AICI!

Iohannis, despre obligația părinților de a semna o declarație, înainte de a-și trimite copiii la școală. „Trebuie să își... Klaus Iohannis, declarație de ultim moment despre alocații și pensii. „Nu e posibil să împarți bani care nu există”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x