Antena Căutare

Iohannis: Adoptarea în unanimitate de către Parlament a decretului privind instituirea stării de urgenţă demonstrează responsabilitatea şi solidaritatea întregii clase politice, care înţelege gravitatea situaţiei

Preşedintele Klaus Iohannis consideră că adoptarea în unanimitate de către Parlament a decretului privind instituirea stării de urgenţă demonstrează "responsabilitatea şi solidaritatea întregii clase politice, care înţelege gravitatea situaţiei" în care se află România.

"Adoptarea în unanimitate de către Parlamentul României a decretului pe care l-am emis privind instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României pe o perioadă de 30 de zile demonstrează responsabilitatea şi solidaritatea întregii clase politice, care înţelege gravitatea situaţiei în care se află ţara noastră", a afirmat Klaus Iohannis.

El a adăugat că apreciază în mod deosebit celeritatea cu care a fost adoptat decretul, precum şi unitatea dovedită de parlamentarii români.

"Doar uniţi putem trece cu bine peste această criză provocată de epidemia COVID-19. Cu toţii trebuie să depunem eforturi pentru ca măsurile luate de autorităţi să dea rezultate în stoparea răspândirii infecţiei cu noul coronavirus", a spus Iohannis.

Parlamentul a aprobat, joi, în unanimitate solicitarea preşedintelui Klaus Iohannis privind încuviinţarea stării de urgenţă. Votul a avut loc online din cauza pandemiei de coronavirus, iar parlamentarii au avut la dispoziţie şapte minute pentru a vota.

Sursa : news.ro

Klaus Iohannis le cere românilor din diaspora să nu vină în țară de Paște: Ce rost are?... Primarul din Iaşi, Mihai Chirica, spune că se testează săptămânal pentru a vedea dacă este infectat cu coronavirus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x