Antena Căutare

Franks: Documentul publicat de Nastase, "o ciorna grosiera"

Documentul publicat pe blogul fostului premier Adrian Nastase "nu poate fi decat o ciorna grosiera" si in mod sigur este incomplet, a declarat astazi, seful Misiunii Fondului Monetar International, Jeffrey Franks.

"Scrisoarea de intentie nu a fost inca agreata. Va fi trimisa managementului FMI la Washington si vor fi inserate modificari, iar in aceasta etapa vor mai fi si negocieri suplimentare. Orice se publica este o ciorna incompleta si nu este nimic oficial. Nu am vazut ce a postat domnul Nastase pe blog si nu vreau sa comentez, dar in mod sigur nu este un document final si nu poate fi decat o ciorna grosiera", a spus Franks.

Jeffrey Franks a mai precizat ca, in ceea ce priveste sectorul de sanatate, planul de restructurare a fost agreat cu autoritatile romane inainte de noul acord si nu este nimic nou in scrisoarea de intentie, toate masurile fiind prevazute in vechea scrisoare de intentie, publicata anterior.

Sursa: Jurnalul National

Regele Mihai I renunta la titlul "de Hohenzollern"... Adrian Nastase publica documentul intelegerii secrete Guvern-FMI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x