Antena Căutare

Dan Barna a anunțat dacă USR va merge sau nu cu o propunere de premier la Cotroceni! „E clar că avem o majoritate toxică în Parlament”

Dan Barna, liderul USR, a declarat, miercuri, după căderea Guvernului Orban, că formațiunea pe care o conduce nu va merge cu o propunere de premier la Cotroceni.

„E clar că avem o majoritate toxică în Parlament, o majoritate care face imposibilă realizarea oricărui tip de reformă și căderea Guvernului de astăzi confirmă lucrul acesta.

Rămâne un semn de întrebare decizia premierului de a bonifica baronii PSD, președinții de consilii județene care, prin faptul că nu s-a mai emis acea ordonanță promisă de mult timp de către PNL, vor rămâne în continuare în funcțiile pe care le-au avut până în prezent”, a spus Dan Barna.

„Nu, nu vom merge cu o propunere de premier la Cotroceni, pentru că miza o reprezintă alegerile anticipate (..) Poziția USR este aceea de a nu vota niciun guvern, pentru că România are în realitate nevoia de anticipate”, a mai spus Dan Barna.

Moţiunea denumită „Guvernul Orban/PNL - privatizarea democraţiei româneşti„ a fost iniţiată după ce Guvernul şi-a angajat răspunderea pe proiectul alegerii primarilor în două tururi de scrutin.

Arafat, despre informaţii conform cărora i s-a propus funcţia de premier: Eu ştiu să mă ocup de un domeniu la care mă pr... „Guvernul domnului Orban, un record nedemocratic” - Ce au transmis parlamentarii de la Bruxelles, după adoptarea moțiuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x