Antena Căutare

Dan Barna și USR acuză un blat ordinar, după retragerea lui Florin Cîțu

Dan Barna susține că ceea ce s-a întâmplat cu depunerea mandatului de către Florin Cîțu este ”o rușine, un circ”, în condițiile în care peste România s-a așternut criza coronavirusului.

USR a mai transmis, joi, că retragerea lui Florin Cîţu, cu puţin timp înainte de votul din Parlament, este ”dovada că tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni a fost o şaradă”.

”Premierul desemnat Florin Cîţu şi-a depus mandatul cu mai puţin de o oră înainte de vot! Este dovada că tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni a fost o şaradă”, a transmis, joi, USR.

Florin Cîţu şi-a depus mandatul de premier desemnat, joi, când ar fi urmat ca Guvernul său să primească votul de învestitură în Parlament.

Victor Ponta.după decizia lui Florin Cîțu: E a doua bătaie de joc a PNL. Într-o țară normală îi împușcau... „Uite Cîțu, nu e Cîțu”. Clasa politică reacționează dur față de retragerea lui Florin Cîțu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x