Antena Căutare

Adrian Sobaru, angajatul TVR care a sarit de la balconul Parlamentului, vrea sa fie deputat

Adrian Sobaru, angajatul TVR care a recurs la un gest extrem in decembrie 2010, vrea sa ocupe un loc in bancile peste care s-a aruncat in timpul discursului sustinut de catre primul-ministru de la acea data, Emil Boc. Sobaru, care a aparut in publicatiile din intreaga lume prin saritura de la balcon, a declarat intr-un interviu pentru A.M.Press ca intenționeaza sa candideze ca independent pentru un loc de deputat in colegiul 5 din București (zona Colentina-Teiul Doamnei).

Am vazut ca multa lume nu voia decat sa se foloseasca de momentul Sobaru pentru imagine, iar eu nu vreau sa fiu o marioneta pe care cineva sa o foloseasca. Eu chiar cred ca se poate face ceva, dar e nevoie de curațenie, in primul rand sufleteasca“, a declarat Sobaru.

Acesta a afirmat ca unul din motivele pentru care a ales un colegiu din Capitala este legat de lipsa fondurilor de campanie, care-l determina sa mizeze pe o strategie door-to-door, mai ușor de pus in practica intr-o zona urbana, unde locuințele sunt situate una langa cealalta.

Citeste continuarea articolului in Ghimpele!

Foto: Ring

Aspazia Cojocaru a prezentat dovada ca si-a obtinut prin furt doctoratul... Vasile Blaga, Sulfina Barbu, pe lista de invitati la nunta Elenei Basescu. Vezi ce alti lideri PDL merg la eveniment!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x