Antena Căutare

Adrian Nastase: "Noi am cerut demiterea ministrului de Interne, nu a celui de Externe"

Deputatul Adrian Nastase, fost ministru de Externe, a criticat demiterea lui Teodor Baconschi in actualul context si pentru motivul enuntat de premierul Emil Boc. Fostul premier a declarat ca revocarea lui Teodor Bachonschi din functie nu este o solutie si ca “s-a cerut demiterea ministrului de Interne, nu a celui de Externe."

"O astfel de criza are nevoie de solutii politice. Boc nu a inteles solicitarea noastra. Noi am cerut demiterea ministrului de Interne, nu a celui de Externe", a declarat Adrian Nastase.


Adrian Nastase a adaugat faptul ca schimbarea ministrului de Externe nu este un raspuns adecvat pentru a solutiona o criza atat de ampla.

"Eu nu cred ca schimbarea ministrului de Externe este un raspuns adecvat pentru a solutiona o criza atat de ampla. Demiterea ministrului de Externe, pentru ca a vorbit urat, nu este o solutie pentru cei din strada", a mai spus Adrian Nastase.

foto: Intact Images

Udrea: Cresterea economica se va vedea in 2012 in buzunarele oamenilor... Teodor Baconschi: Daca aceasta decizie contribuie la recredibilizarea PDL sunt bucuros...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x