Antena Căutare

VIDEO! Surprize de Paste la Zoo Londra!

Si animalele pot sarbatori Pastele. Au demonstrat-o suricatele de la o gradina zoologica din Londra, care au primit in aceasta saptamana oua pictate si jucarii.

Ingrijitorii s-au gandit sa le faca animalelor o surpriza de Inviere. Asa ca le-au oferit mingi colorate, oua ornate si pachete cu daruri.

Totusi, pentru a ajunge la unele dintre ele, suricatele au fost nevoite sa depuna ceva efort, pentru ca ingrijitorii le-au agatat in copaci.

La gradina zoologica din Belgrad, ingrijitorii au fost cei care au primit un cadou de Pasti. Aici au venit pe lume patru pui de leu alb. Aceasta specie de lei este pe cale de disparitie, iar venirea pe lume a unui pui este tot timpul motiv de bucurie pentru veterinari si biologi.

Gradina zoologica din Belgrad pare sa fie norocoasa din acest punct de vedere. Aici s-au mai nascut doi puiuti din aceeasi specie, in urma cu trei saptamani.

VIDEO! Portavion construit din piese Lego... VIDEO! Cluj: Ritual satanic sau farsa?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x