Antena Căutare

VIDEO! In Bolivia, barbatii ZBOARA spre munca

In Valea Yungas din Bolivia, Al Jazeera a descoperit ca barbatii nu obisnuiesc sa mearga spre serviciu, ci sa zboare.

Barbatii sunt Cocaleros, sau culegatori de plante de coca, si se folosesc de franghii pentru a traversa dealurile si a-si transporta "comorile". Aceasta cursa spre serviciu nu dureaza decat 30 de secunde, in timp ce pe jos ar necesita mai mult de o ora.

Cablurile barbatilor Cocaleros sunt realizate din sarme subtiri, folosite la garduri, si atasate apoi hainelor cu ajutorul rotilor de transmisie. Se mai petrec insa si accidente. Sotul Mariei si-a pierdut echilibrul si a murit, din cauza cazaturii inalte de 200 de metri.

"Suntem intotdeauna pe fuga, iar atunci cand nu suntem atenti avem cele mai multe sanse de a ne accidenta si chiar cadea", a povestit Alex, unul dintre barbatii Cocaleros. "E ca la ruleta ruseasca", a adaugat el pentru Al Jazeera.



Sursa / Foto: Huffington Post

FOTO! El este Ashes, cimpanzeul fara par!... VIDEO! O barmanita sexy le-a furat mintile tuturor barbatilor dintr-un orasel italian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x