Antena Căutare

Un copil de 12 ani a murit după ce mașina în care se afla s-a răsturnat

Un băiat în vârstă de 12 ani din comuna Băcești, județul Vaslui a murit după ce mașina în care se afla s-a răsturnat. Copilul s-a urcat în mașină cu fratele său mai mare.

Un băiat în vârstă de 12 ani din comuna Băcești, județul Vaslui a murit după ce mașina în care se afla s-a răsturnat. Copilul s-a urcat în mașină cu fratele său mai mare.

Băiatul a fost găsit în stop cardio-respirator în urma accidentului produs de fratele său, un tânar de 19 ani. Din primele cercetări, s-a stabilit că șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod, iar apoi s-a răsturnat și s-a oprit într-un stâlp.

Echipajul medical chemat la locul accidentului a efectuat manevrele de resuscitare timp de aproximativ o oră, însă fără succes, fiind declarat decesul.

Un copil de 12 ani a murit după ce mașina în care se afla s-a răsturnat

În momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului, victima era singură. Ulterior s-a aflat că la volan se afla fratele mai mare.

Deocamdată, vă putem spune că minorul era singur la locul evenimentului rutier atunci când acesta a fost găsit în stare de inconștiență”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

După rezultatul anchetei, poliția va stabili dacă va fi trasă la răspundere vreo persoană pentru încredințarea autoturismului spre a fi condus.

Sursă foto: Liberatatea

Cutremurele din America au format o fisură în scoarța terestră... Colonelul Terry Virts, fost astronaut NASA, încearcă să stabilească un record mondial de viteză în jurul lumii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x