Antena Căutare

Un agent de pază s-a jefuit singur și apoi a sunat la poliție. De ce a recurs bărbatul la un astfel de gest bizar

Un agent de pază s-a jefuit singur și a sunat la poliție, spunând că a fost atacat de doi tâlhari mascați. Iată motivul pentru care a ales să recurgă la un astfel de gest bizar!

Un agent de pază s-a jefuit singur și apoi a sunat la poliție. De ce a recurs bărbatul la un astfel de gest bizar Galerie
Un agent de pază s-a jefuit singur și apoi a sunat la poliție. De ce a recurs bărbatul la un astfel de gest bizar | Shutterstock

Agentul de pază de la o sală de jocuri din orașul Găești, județul Dâmbovița, a alertat Poliția, după ce a apelat numărul unic pentru apelurile de urgență 112 și a semnalat că a fost jefuit de două persoane necunoscute.

Dar, când au sosit la fața locului, autoritățile au descoperit o cu totul altă poveste, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal. Iată despre ce este vorba!

Citește și: Tânăra din Pakistan care a stârnit o isterie după ce s-a calificat la Miss Univers pentru prima dată în istorie. Cum arată ea

De ce a recurs agentul de pază la un astfel de gest bizar

Se pare că tânărul în vârstă de 22 de ani pierduse o sumă mare din încasările pe care le făcuse ca agent de pază la jocuri de noroc. Așa că, a pus la cale un plan, dar care nu avea să țină pentru mult timp.

„Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați de către un tânăr de 22 de ani, din Găești, cu privire la faptul că două persoane l-ar fi dat jos din autoturism, l-ar fi agresat fizic și l-ar fi deposedat de bani. La fața locului s-au deplasat polițiștii de la investigații criminale, alături de un tehnician criminalist și câinele de urmă, pentru efectuarea de cercetări. Persoana vătămată ar fi susținut că, în timp ce s-ar fi aflat la locul de muncă, într-un autoturism oprit pe strada Ac. Șerban Cioculescu, ar fi fost agresat fizic de două persoane necunoscute care ar fi avut fețele acoperite și care i-ar fi sustras 4.000 de lei.”, arată IPJ Dâmbovița, citat de adevarul.ro.

Din investigațiile efectuate, a rezultat că bărbatul, agent de pază la o societate comercială din Găești, în timpul programului de lucru, ar fi mers la o sală de jocuri de noroc, unde ar fi pierdut aproximativ 5.000 de lei, sumă care ar fi reprezentant încasările societății comerciale.

Ulterior, pentru a justifica lipsa banilor, tânărul în vârstă de 22 de ani s-ar fi deplasat într-o zona nesupravegheată video, și-ar fi rupt hainele de pe el, sesizând apoi că a fost victima unei infracțiuni.

„Ținând cont de acțiunile bărbatului, polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări, sub coordonare unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, pentru săvârșirea infracțiunilor de delapidare și inducerea în eroare a organelor judiciare.”, a mai precizat IPJ Dâmbovița, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și: O femeie a născut șase bebeluși în zece minute. Cazul extrem de rar a uluit o comunitate întreagă de medici

Tânăra din Pakistan care a stârnit o isterie după ce s-a calificat la Miss Univers pentru prima dată în istorie. Cum ara... Ea este tânăra alergică la apă care nu poate plânge sau transpira. Cum se manifestă afecțiunea bizară pentru care nu exi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x