Antena Căutare

Turu' Frantei, fara frana: a mers 200 de kilometri, cu 200 km /h!!!

Pentru francezul Frank Lecerf, "excursia" la un supermarket s-a transformat in aventura vietii lui. Renaultul sau s-a blocat, a atins 200 de kilometri pe ora si nimeni n-a putut sa-l opreasca pana nu i s-a terminat benzina!!!

Frank Lecerf, 36 de ani, numai ce a iesit dintr-un supermarket, aproape de casa. Se urca in Renaultul Laguna, preparat special pentru persoanele cu dizabilitati, el avand ceva probleme. Da cheie si da sa plece. Brusc, kilometrajul urca la 100 km / h. "Zboara" prin oras. Pune frana, dar, in loc ca masina sa se linisteasca, ajunge la 200 km / h. Din acel moment, incepe "excursia" vietii lui. Suna la politie si, in goana calului nebun, isi prezinta cazul. Nu poate opri bolidul de nicio culoare!!! Noroc ca e luat in serios. Se fac baraje, se deschid bariere. Convoi in toata regula. Trece granita in Belgia! Masina inghite kilometri. A ajuns, deja, la 200, fata de casa, ceea ce e cam mult pentru un tip care a plecat sa cumpere paine. Noroc ce benzina e pe terminate si omul se opreste, finalmente, cu tot cu a sa "Laguna", intr-un parapet de burete.

Dupa care da in judecata compania producatoare. Aceasta astepta rezultatul investigatiei, apoi va da, si ea, un comunicat.

Cristian Popescu Piedone a "oficiat" peste 100 de casatorii de proba!... Astazi, ora 21:24: Un asteroid inalt cat o cladire de 20 de etaje si lat cat un teren de fotbal se indreapta spre Pamant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x