Antena Căutare

Omul care-si vede lungul nasului: barbatul care a acceptat cu umor o proteza magnetica pentru a trai

Invitat la o emisiune televizata din Marea Britanie, un barbat diagnosticat cu cancer a dat dovada de un curaj incredibil. Si-a dat jos proteza nazala magnetica, pentru a arata cicatricile cutremuratoare cu care a ramas dupa operatia de indepartare a nasului facuta pentru a elimina celulele canceroase.

Bert Eastham, victima a cancerului nazal, a fost invitat la un show britanic alaturi de sotia sa, pentru a vorbi despre cum simtul umorului i-a ajutat sa treaca peste cumplitul diagnostic. In timpul emisiunii, el i-a socat pe prezentatori atunci cand si-a dat jos proteza pe care o poarta.

“A fost devastator sa primesc diagnosticul, ca si cum pamantul mi-a fugit de sub picioare. Cand oamenii aud cuvantul cancer se gandesc “Sunt mort!”, spune Bert. Acum trei ani, doctorii i-au recomandat sa se opereze, spunand ca aceasta e cea mai buna sansa de supravietuire pe care o are. Barbatul a fost nevoit sa accepte o procedura in care i-au fost taiate nasul si buza superioara. Cu toate acestea, Bert a primit o proteza care sa acopere cicatricile abia in iulie 2012. Nasul este fixat pe fata sa cu ajutorul magnetilor.

Hotarat sa nu se lase demoralizat de diformitatea sa, Eastham s-a folosit de simtul umorului neconventional pentru a-si recapata increderea in sine. “Dupa socul diagnosticului, mi-am impus sa eliminam toate gandurile negative din casa noastra si sa fim mereu optimisti. Mi-a placut intotdeauna sa fac glume, iar in situatia asta chiar ai nevoie sa glumesti”, spune barbatul de 64 de ani. El a povestit ca cel mai bun mod de a se asigura ca nu il pierde a fost sa isi foloseasca noul nas pe post de magnet de frigider. Dovada ca nu se poate abtine de la glume, Bert spune: “Acum am fata perfecta pentru radio!”.

Bert Eastham se simte bine acum, iar medicii nu au descoperit niciun semn de revenire a celulelor canceroase. Barbatul a inspirat o lume intreaga cu povestea sa si a demonstrat ce inseamna cu adevarat sa fii un invingator.

sursa foto: hepta.ro

Sufera de o boala-autoimuna, dar vor sa traiasca clipa: Ei vor escalada Vf. Moldoveanu, 2.544 metri!... Teza de doctorat a Elenei Ceausescu a fost scoasa la vanzare pe un site american...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x