Antena Căutare

O tânără privea pozele din vacanță, dar când s-a uitat mai atent a văzut ceva neașteptat, chiar lângă ea. Ce a descoperit

O tânără a vrut să se uite iar la pozele dintr-o vacanță, însă nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit ceva complet neașteptat.

colaj foto cu mae archie Galerie
Tânăra a descoperit un detaliu complet neașteptat când a privit telefonul | tiktok.com/@maebe.later

O tânără a fost mai mult decât fericită de faptul că a reușit să viziteze celebrul oraș New York. Totuși, când a privit mai atent una dintre pozele din vacanță, aceasta a făcut o descoperire neașteptată. Întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea. Nu puțini au fost cei care s-au mirat de situația prin care a trecut fata.

Când a vrut să se uite iar la pozele dintr-o vacanță, o tânără a făcut o descoperire complet neașteptată

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Mae Archie. Tânăra vizita celebrul oraș american New York și, la un moment dat, aceasta și-a rugat mama să îi facă o poză. Tocmai trecea o stradă și s-a întors cu privirea în spate, către telefonul mamei care o poza, pentru ca fotografia să iasă cât mai bine. Apoi, când a vrut să se uite iar la fotografiile obținute, tânăra a avut parte de o surpriză de zile mari și descoperirea făcută a lăsat-o fără cuvinte.

Citește și: O femeie privea pozele din albumul soacrei atunci când un detaliu bizar i-a atras atenția. Ce a putut să descopere

Mae Archie tocmai vizitase o expoziție dedicate celebrei trupe The Beatles atunci când și-a rugat mama să îi facă o poză, chiar în timp ce se afla pe o trecere de pietoni. Când s-a uitat atent a putut descoperi un detaliu complet neașteptat. Chiar atunci când poza a fost făcută, pe aceeași trecere de pietoni se afla nimeni altul decât Sir Paul McCartney de la trupa The Beatles!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că, pe momânt, fata nu l-a recunoscut pe celebrul artist și abia apoi, după ce a privit atent poza, și-a dat seama ce se întâmplase, de fapt.

„Acel moment când faci poze în New York și abia apoi, când ajungi acasă, descoperi că ACEL Paul McCartney mi-a intrat în poză”, a scris tânăra în dreptul fotografiei cu pricina, pe care a ales s-o publice în mediul online, pentru a face cunoscută și altora această coincidență, arată cei de la mirror.co.uk.

Apoi, aceasta a povestit cum, imediat după ce poza a fost făcută, și-a întors privirea către bărbatul care a trecut pe lângă ea și, preț de câteva secunde, s-au privit. A spus că nu a realizat pe moment despre cine este vorba și că bărbatul i-a făcut cu ochiul, apoi și-a văzut de drum.

Postarea tinerei a adunat numeroase reacții într-un timp extrem de scurt și nu puțini au fost cei care s-au mirat de faptul că fata nu l-a recunoscut instant pe Sir Paul McCartney, deși tocmai fusese la o expoziție cu The Beatles.

„Femeia mumie” care seamănă cu Angelina Jolie a ieșit din închisoare. Cum arată acum după ce s-a îngrășat câteva kilogra... De ce își lipesc tinerii buzele cu bandă adezivă în timpul somnului. Trendul viral pe TikTok care le poate pune viața în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x