Antena Căutare

O femeie a aflat că iubitul o înșală după ce își căuta haine pe o platformă de articole second hand. Cum a putut să își dea seama

Tânără a încremenit când și-a dat seama că iubitul ei o înșală. Iată cum a putut afla despre aventura partenerului său prin intermediul unei aplicații de vândut haine second-hand.

Colaj cu topul pe car el-a vândut femeia pe platformă de articole second hand
O femeie a aflat că iubitul o înșală după ce își căuta haine pe o platformă de articole second hand. | Tik Tok

O tânără care își căuta haine pe o cunoscută aplicație de vândut articole second hand a crezut că nu vede bine imaginile cu un obiect vestimentar care se afla chiar în camera iubitului său.

Pentru că nu îi venea să creadă că este posibil ca o altă fată să existe în viața partenerului, aceasta a încercat să caute diferențe dintre imaginile văzute și dormitorul iubitului, însă nimic nu părea să difere.

Citește și: O tânără își însoțește iubitul atunci când merge la mormântul fostei sale partenere cu care a înșelat-o. Subiectul a luat amploare

Asfel, femeia a decis să îi trimită un mesaj celei care a postat hainele!

Iată ce au discutat și cum s-a încheiat povestea!

Cum a putut să își dea seama că iubitul o înșală

Povestea a ieșit la iveală prin intermediul unui tânăr de pe Tik Tok care a rămas impresionat de aptitudinile femeii de investigare și de felul în care aceasta a decis să ia legătura cu cea care postase un articol vestimentar chiar din camera iubitului femeii înșelate.

Tânără și-a dat seama că este înșelată doar prin prisma faptului că o altă femeie fotografiase un top chiar în camera iubitului său, în fața ușii, unde nu erau detalii extrem de specifice, dar pe care femeia a reușit să îl recunoască fără prea mult efort.

Cea care își vindea produse pe platforma online de articole second hand a pus la vânzare un top All Saints cu prețul de 30 de lire sterline, iar cea care a recunoscut locul din camera iubitului său nu a stat pe gânduri și i-a trimis un mesaj de la care au pornit un schimb de replici.

Iubita înșelată: „Hei, e o întrebare ciudată, dar tu cunoști pe cineva cu numele **** ****?”

Cealaltă femeie: „Da, cunosc, de ce, draga mea?”

Iubita înșelată: „A fost făcută poza aceasta în camera lui, lol”

Cealaltă femeie: „Da, a fost, pentru că mi-am lăsat lucrurile la el. De ce întrebi? Îl cunoști?”

Iubita înșelată: „Da, îl cunosc. E iubitul meu. De ce ai fost tu în casa lui?”

Cealaltă femeie: „O, Doamne! Îmi pare așa rău draga mea. Nu am realizat!”

Cealaltă femeie: „Mai ești interesată de top?”

Iubita înșelată: „Nu, nu sunt interesată de top!”

Citește și: După un pariu cu prietenii și-a pierdut încrederea în femei. Ce a făcut iubita sa: „Un pariu mi-a dat lumea peste cap”

Cel care a povestit pe Tik Tok întâmplarea celor două a rămas uimit de abilitățile unei fete de a investiga un lucru, chiar și atunci când știu chiar foarte puține detalii.

„Un lucru pe care îl voi spune este să nu subestimezi niciodată o fată atunci când vine vorba de abilitățile ei de investigare, pentru că acesta este un mod genial prin care poți afla despre asta”, a spus tânărul care a comentat situația pe Tik Tok.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Acest lucru mă duce înapoi la relația mea anterioară, unde am studiat fundalul pozelor fetelor pentru a vedea dacă este camera iubitului meu de atunci” a spus o internaută care s-a regăsit în situația celor două femei.

Citește și: O femeie celebră primește milioane de euro de fiecare dată când partenerul o înșală. În vară împlinesc zece ani de relație

Un bărbat și-a înscenat moartea ca să scape de pensia alimentară. Câți bani îi datorează fostei soții... Cum a ajuns o femeie să își piardă vocea după operația de cezariană. Metoda bizară la care a apelat ca să-și recapete gl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x