Antena Căutare

Inregistrarea radar cu Raducu Mazare "zburand" cu 194 km/h pe A2, analizata de SRI

Proaspat student la Londra, Mazare Junior a ajuns in atentia SRI. Nu este vorba de vreo isprava facuta pe taram britanic, ci despre una mai veche, de cand gonea pe Autostrada Soarelui cu 194 km/h. Raducu Mazare a negat atunci ca ar fi condus el, iar acum Politia Rutiera vrea ca Serviciul Roman de Informatii (SRI) sa elucideze misterul cu aparatura si soft-urile de analiza video din dotare.

Politistii Directiei Rutiere din Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) au trimis la Serviciul Roman de Informatii (SRI) o filmare realizata de aparatul radar pe A2, la 22 august, in care un autoturism Jaguar al fiului primarului Constantei Radu Mazare, Raducu, a fost surprins in dreptul kilometrului 49, pe sensul de mers dinspre Constanta spre Bucuresti, in timp ce mergea cu 194 km/h. Politistii au solicitat SRI sa editeze imaginile pana cand acestea devin clare, in conditiile in care, din cauza faptului ca soarele bate in parbrizul automobilului, nu se poate distinge figura persoanei care se afla la volan.

Politistii au declansat o ancheta dupa ce autoturismul respectiv a fost oprit la kilometrul 30, iar soferul, in persoana lui Raducu Mazare, le-a spus ca, in momentul in care masina sa a fost inregistrata de radar, nu el se afla la volan, ci un un prieten de-al sau. Fiul primarului din Constanta a explicat ca, intre kilometrul 49 si kilometrul 30, prietenului sau i s-a facut rau si, din acest motiv, a fost nevoit sa treaca el la volan, pentru a preveni un eventual accident.

Prietenul lui Raducu Mazare a sustinut, la randul sau, declaratia soferului, drept pentru care politistii i-au ridicat lui permisul de conducere, si nu fiului primarului Constantei.

Cu o luna si jumatate inaintea incidentului de pe A2, Raducu Mazare ramasese fara permis, tot pe autostrada Bucuresti-Constanta, pentru depasirea limitei de viteza, insa carnetul de conducere i-a fost restituit, dupa ce a depus o contestatie in instanta. Ca urmare, pana la solutionarea cauzei, Raducu Mazare are dreptul sa conduca. In cazul in care instanta va respinge contestatia, fiul primarului Mazare va pierde dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Poate suna ca un lucru fara sens, insa... tu stii cat de mult cantareste o umbra? ... Tehnologia intrece omul: Functionarul bancar, o meserie pe cale de disparitie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x