Antena Căutare

Ghinionul în formă dublă. O femeie a fost rănită după ce un şoim a scăpat un şarpe pe ea și ambele animale au atacat-o | VIDEO

O femeie din Texas a fost atacată de un șoim și de un șarpe în același timp, după ce pasărea, care mănâncă șerpi, a scăpat din greșeală reptila. Cum a reușit să scape nevătămată femeia.

colaj foto cu femeia care a fost atacata de sarpe si soim Galerie
O femeie a fost rănită după ce un şoim a scăpat un şarpe pe ea și ambele animale au atacat-o | VIDEO. | Captura Youtube

BBC relatează un cazul bizar al unei femei care a devenit țintă pentru două animale, un șoim și un șarpe, după ce pasării i-a alunecat din gheare reptila. Şoimul încerca să îşi recapete hrana, femeia încerca să scape de șarpe.

Citește și: Experții avertizează cu privire la acest vis recurent. Ce înseamnă când visezi tot mai des șarpe. Află semnificațiile ascunse

Cum a reușit să scape femeia în vârstă de 64 de ani după ce a fost atacată de șoim și de șarpe

Peggy Jones, în vârstă de 64 de ani, se afla în curte pentru a tunde gazonul, când un șoim care trecea prin zonă a scăpat șarpele, care a căzut pe femeie. Înainte ca ea să-l poată îndepărta, pasărea s-a năpustit asupra sa pentru a recupera reptila.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Creatură marină care a speriat și specialiștii | VIDEO. Ce este fiara considerată cel mai mare animal din toate timpurile

Șarpele s-a înfășurat în jurul brațului ei și a început să o muște pe față, în timp ce pasărea își înfingea ghearele pentru a recupera prada. În urma acestui incident, femeia s-a ales cu tăieturi și vânătăi pe braț și pe față.

Incidentul bizar a avut loc pe 25 iulie în orașul Silsbee, Texas, în apropiere de granița cu Louisiana. ”În timp ce încercam să arunc şarpele de pe braţul meu, el s-a înfăşurat în jurul acestuia”, a declarat ea pentru CBS News, partenerul BBC din SUA.

”Şarpele îmi ataca faţa, mi-a lovit ochelarii de câteva ori… eu scuturam braţul, el ataca şi continua să se ţină”, a povestit femeia.

Citește și: Bărbatul care a făcut un test ADN doar de distracție a avut surpriza vieții. A aflat “cel mai întunecat” secret al bunicii sale

Ea şi-a dat seama că şarpele a fost scăpat de o pasăre, întrucât nu se afla sub copaci când s-a întâmplat incidentul. Presupunerea ei a fost confirmată rapid când şoimul s-a năpustit şi s-a "alăturat încăierării": ”Apoi a apărut şoimul, la fel de brusc cum a apărut şarpele”, a spus Jones.

”Șoimul a apucat şarpele care era înfăşurat în jurul braţului meu şi l-a tras ca şi cum voia să îl ducă. Şi când a făcut asta, mi-a smucit braţul în sus. Şoimul trăgea în zor și de braţul meu şi de şarpe”, a adăugat ea.

Soţul femeii a intervenit imediat sșia dus-o la spital: ”Aveam răni perforate, tăieturi, abraziuni, zgârieturi şi vânătăi serioase”, a adăugat ea, menţionând că în urma atacului şarpelui ochelarii i-au fost distruşi.

Citește și: Testul care încurcă și cel mai perspicace om. Tu câte lemne vezi în imagine | Iluzie optică virală

Jones a descris atacul ca extrem de traumatizant, spunând că a crezut că va muri şi că de atunci reuşeşte cu greu să doarmă. Ea a povestit că, trăind într-o zonă rurală din Texas, este obişnuită să fie încojurată de animale sălbatice, însă o situație de acest gen nu i s-a întâmplat niciodată.

Citește și: Ce înseamnă atunci când vorbești în somn. Ce spune despre tine acest lucru considerat de unii oameni "bizar"

Un bărbat cu o dizabilitate severă s-a căsătorit cu o femeie superbă. Cum arată cuplul atipic... O femeie a observat un mesaj bizar scris cu pixul pe mâna călătorului din fața ei. Ce a urmat după ce a postat totul pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x