Antena Căutare

Femeia cu forme considerate perfecte de către bărbați. Cum arată în bikini, atunci când se întoarce cu spatele

Modelul brazilian Suelyn Medeiros a făcut furori la plajă, într-un costum de baie prea mic pentru formele ei volutoase. Vedeta a ridicat temperatura în termometru cu posteriorul atunci când s-a întors cu spătele.

Trupul ei fără cusur și formele voluptoase i-au adus celebritatea! Încă de când a ajuns pe tărâm American, Suelyn Medeiros a făcut furori cu aparițiile sale, iar cele mai recente fotografii din vacanță, au „înnebunit” internetul.

Cum arată Suelyn Medeiros în costum de baie. Vedeta și-a etalat formeze voluptoase pe plajă

Modelul de origine braziliană a ridicat temperatura în cu cea mai recentă apariție. Suelyn Medeiros a fost surprinsă celebrul chirurg plastician Garth Fisher, bucurându-se din plin de prima vacanță romantică pe o plajă din Bahamas.

Tânăra nu s-a ferit să își afișeze trupul fără cusur și formele apetisante pe nisipul fierbinte, iar razele soarelui i-au mângâiat pielea. Modelul brazilian a organizat un adevărat pictorial la malul mării și s-a pozat din toate unghiurile.

Suelyn a îmbrăcat un costum de baie neon, însă un alt detaliu a atras atenția celor care au văzut-o. Când s-a întors cu spatele, nimeni nu s-a mai putut lua privirea de la posteriorul său bronzat.

Citește și: Toți rămân muți de uimire când află ce meserie are. Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi blonda sexy din imagini

Suelyn Medeiros s-a făcut remarcată în cadrul unui concurs de frumusețe din New York, pe vremea când ea încă nu locuia permanent în SUA. Ulterior, frumoasa brunetră a fost recrutată de o agenție de modele, care a transformat-o în vedetă internațională, mizând în pe calitățile ei fizice.

Acum, ea face furori și în mediul online, iar contul ei de Instagram a ajuns la 4,6 milioane de urmăritori. De-a lungul timpului, ea a aduat în palamres nume de bărbați celebri, printre care se spune că s-ar număra și 50 Cent.

Cu toate acestea, recent, modelul brazilian s-a așezat la casa sa, unindu-și destinul cu cel al celebrului chirurg plastician Garth Fisher, într-o ceremonie fastuoasă. Nici chiar în ziua nunții, aceasta nu a renuțat la ținutele sumare și a ales o rochie din dantelă, care i-a lăsat la vedere silueta perfectă, dar și lenjeria intimă.

Citește și: Și-a mărit posteriorul, dar acum trebuie să își editeze pozele pentru că e „prea sexy”. Cum arată când se întoarce cu spatele

Un restaurant, care a primit o singură stea din cauza condițiilor mizere, face furori printre localnici. De ce vin să m... Ce a văzut Carmen Harra despre România până la sfârșitul anului 2023. Transformări majore: “O nouă monedă unică internaț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x